Opvang: Ter Aar

Jip

Jip

Jip is naar een nieuwe baas  en heeft nu een maatje!

Jip is een hele rustige en  zachtaardige beer van 4 jaar. Hij zoekt een nieuw thuis waar hij oud mag worden met een maatje.

Nino

Nino

NINI IS UITGEPLAATST!
Nino is een lieve beer van 4 jaar. Nino heeft last van de “oude mannen kwaal”. Op de website van De Grote Cavia staat een goede en duidelijk omschrijving hiervan. Veel caviakenners kennen dit wel, het is onschuldig, alleen moet het baasje regelmatig zijn kontje leeg maken.  Verder heeft hij achter zijn oor een bultje, waarschijnlijk vet of talg. Het is de laatste jaren niet gegroeid dus een behandeling is niet nodig.

Floor, Roos en Olivier

Floor, Roos en Olivier

FLOOR, ROOS EN OLIVIER ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Dit leuke trio zijn Floor (dametje aan de linkerkant), Roos (dametje in het midden) en Olivier (gecastreerde beer aan de rechter kant)

Ze zijn alle drie anderhalf jaar jong en samen zoeken ze een nieuw thuis. Het zijn drie rustige cavia’s die het nog wel een beetje spannend vinden in de opvang, maar dat komt wel goed.

Ginger

Ginger

GINGER IS WEGENS GEDRAGSPROBLEMEN TIJDELIJK NIET UITPLAATSBAAR

Ginger is een gladharige dame van twee jaar jong. Het ontmoeten van nieuwe maatje vindt ze spannend. We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor haar waar ze samen met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Update: tijdens het daten valt Ginger haar nieuwe maatje aan. Mogelijk is ze door alles getraumatiseerd. We gaan nu eerst kijken hoe we dit kunnen verbeteren.