Opvang: Ter Aar

Brett

Brett

Brett is een hele lieve gecastreerde beer geboren 4 januari 2020. Hij zoekt een nieuw thuis waar al 1 of meerdere dames wonen die hij gezelschap mag houden.

Rocko

Rocko

Rocko is niet uitplaatsbaar!

Rocko is een gecastreerde beer geboren op 20 maart 2020.  Hij  zoekt een nieuw thuis waar 1 of meerdere zeugjes wonen.

Snoopy

Snoopy

Snoopy is uitgeplaatst!

Snoopy is een dametje van 5 jaar. Ze is super lief dus ze verdient zeker nog een nieuw baasje die een maatje voor haar heeft.

Kobus

Kobus

KOBUS IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Kobus is een mooie gecastreerde beer van januari 2020. Hij heeft een donker bruine borstel vacht en donker rode ogen. Het is een leukerd en hij zoekt een baasje waar al 1 of meerdere dames wonen waar hij bij mag wonen.

Jens

Jens

Dit is Jens een gecastreerde beer van augustus 2018.
Jens is heel zachtaardig lieve beer maar heeft helaas de “oude mannenkwaal”. Caviakenners weten wat dat is, veel beren krijgen dat.
Er hoopt zich materiaal  op aan het uiteinde van de anus. Dit moet het baasjes voor hem leegmaken door het eruit de drukken/wrijven zodat het geen blokkade vormt voor de keutels en om te voorkomen dat de anus te ver oprekt. Doordat er ook geurstof bij zit ruikt dit sterk. Jens zelf ruikt niet daarnaar.
Welk lief baasje heeft dit voor hem over?
David

David

David is een mooie gecastreerde beer van april 2019 en op zijn neus heeft hij een oud litteken zitten waar geen haar meer op groeit, maar daar heeft hij natuurlijk geen last van. David zoekt een baasje waar al 1 of meerdere zeugen wonen die hij gezelschap mag gaan houden.

Adje

Adje

ADJE IS HERPLAATST!
Deze knappe gecastreerde beer heet Adje (geboren in november 2019) en is heel leuk. Hij heeft een kortharige vacht in de kleur rood/beige/wit en hij heeft mooie donker rode ogen.
Hij is klaar om naar een nieuw thuis te gaan en we zoeken een baasje die 1 of meerdere dames heeft waar hij bij mag wonen.
Bram en Brum

Bram en Brum

BRAM EN BRUM ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Bram en Brum zijn 2 hele  lieve broers van 4 jaar. Ze zitten dus hun hele leven al samen.
Bram heeft op zijn billen een talgklier die niet actief is.  Dit is een bekend iets bij cavia’s , veel cavia’s hebben dat zonder er last van te hebben.
Het belet hun niet om lekker naar een nieuw baasje te gaan maar we willen zoiets altijd wel van te voren melden.

Verder  is het een gezellig stel. Ze komen gelijk kijken als je aankomt lopen want wie weet valt er wel wat lekkers te scoren.
Uiteraard zoeken ze samen een thuis.