Opvang: Ter Aar

Jazz

Jazz

JAZZ IS GERESERVEERD!

Jazz is een leuke tamme dame. Ze wordt in mei 3 jaar.

Ze heeft aan  aan beide ogen staar en daar is verder niets aan te doen. Haar zicht is wel wat minder, maar ze redt zich prima in het hok

Ze scharrelt heerlijk in het rond.

We zoeken een baasje voor haar die een vriendin of gecastreerde vriend heeft.

Tom en Daisy

Tom en Daisy

TOM EN DAISY HEBBEN EEN NIEUWE BAAS!

Tom en Daisy zoeken samen een nieuw baasje. Tom is een gecastreerde beer van anderhalf en Daisy is een zeugje van 1 jaar.

 

Woezel

Woezel

Woezel is uitgeplaatst, hij heeft een nieuw baasje gevonden!

Woezel is een gecastreerde jonge man van juli 2017. Woezel zoekt een baasje die een of meer vriendinnen voor hem heeft waar hij bij mag wonen.

 

Percy

Percy

PERCY IS GERESERVEERD!

Percy is naar de opvang gebracht omdat ze alleen over was. Helaas was ze heel mager en moest ze eerst aansterken. Gelukkig is dit goed gelukt en ze is een mooi en lief zeugje geworden. Helaas is ze heel schuw en is moeilijk haar vast te houden maar we zijn al aan het oefenen en het oppakken gaat al veel beter. Percy is 2 jaar. We zoeken een nieuw thuis voor haar waar ze zichzelf mag zijn en het mooiste zou zijn in een groepje dat zit ze nu ook en dat gaat heel goed.

Update
Percy is uitgeplaatst geweest maar weer teruggebracht. Gebleken is dat Percy niet 1 op 1 met een andere cavia kan wonen. Ze is niet agressief maar ze wil met rust gelaten worden en niet te veel moeten. Ze wordt nu alleen nog maar uitgeplaatst bij een baasje die een groep heeft waar ze bij kan wonen. Dan voelt ze zich gelukkig. Tot die tijd mag ze in de opvangclub wonen. We zoeken voor haar een baasje die een groep

Update: 12 feb 19

We hebben een baasje voor Percy gevonden, ze verhuist binnenkort naar Alyssa en Marjan!