Opvang: Ter Aar

3 zussen

3 zussen

Deze drie leuke zussen zoeken samen een nieuw thuis. Ze zijn in september 2021  geboren.
Omdat ze altijd hebben buiten gewoond zitten ze tussen tam en een beetje schikkerig in.
De linkse dame heeft een scheef koppie maar daar heeft ze geen last van.

Miep en Saar

Miep en Saar

Miep is de zwart witte dam. Ze heeft halflang haar en haar vacht heeft zeker verzorging nodig door het een beetje bij te knippen, zeker aan de achterkant en soms even borstelen met een hele zachte borstel, zodat dit niet zeer doet. Saar is de rood witte dame en heeft een borstel vacht.
Samen kunnen ze het heel goed vinden. Ze zijn beide 1 jaar jong en samen hebben ze een hok nodig van minimaal 1,20, de dames rennen graag rond dus hoe groter hoe beter.

moeder en 2 dochters

moeder en 2 dochters

Moeder en de dochters zijn naar een nieuwe baas!

Helemaal links op de foto zit de moeder. Ze is een mooie gladharige driekleur, geboren in december 2020. Daarnaast zitten haar dochters, direct naast moeder zit kikki, geboren in april 21. Kiki heeft een teddy vacht. Helemaal rechts zit curly, ze heeft een mooie gladharige vacht en een heel mooi kruintje op haar hoofd. We zoeken voor de drie dames samen een nieuw thuis, zodat ze samen kunnen blijven. Voor drie cavia’s is de kooi maat 1,40 bij 60.

Daisy en Sunny

Daisy en Sunny

Daisy en Sunny zijn naar een nieuwe baas!

Sunny en Daisy, twee dames geboren maart 2020. Sunny heeft een teddy vacht en is rustig.  Daisy heeft een mooie gladharige vacht en vindt alles nog spannend, dit zal zeker verbeteren met veel aandacht. De dames zoeken samen een nieuw thuis.