Opvang: Ter Aar

Ginger

Ginger

GINGER IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Ginger is een gladharige dame van twee jaar jong. Ze vindt het wel allemaal wat spannend in de opvang . We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor haar waar ze samen met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Oreo

Oreo

OREO IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Oreo is een gladharige dametje van twee jaar. Ze zoekt een nieuw thuis waar ze met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Boas

Boas

BOAS IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Boas een lief gecastreerd beertje van ongeveer 6 maanden. Ook Boas is op straat gevonden en is weer helemaal op geknapt. Alleen boas zijn hoofd staat wat scheef. De dierenarts geeft aan dat dit komt door een onbehandelde oorontsteking of door inteelt. Tja, hoe oud ie hier mee kan worden, wie zal het zeggen. Boas is zeker toe aan een vriendin en dat verdient hij ook want hij is heel zachtaardig.

Dopey

Dopey

DOPEY IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Dopey is een gecastreerde beer van 3 jaar. Hij heeft een kortharige vacht en aan beide kanten een soort hangende ooglid, maar daar heeft hij geen last van. Dopey is heel vriendelijk en zachtaardig. Hij is opzoek naar een leuke vriendin.

Eelco

Eelco

Eelco is naar een nieuwe baas!

Eelco is een gecastreerde beer van ongeveer 5 maanden jong. Eelco heeft een hele slechte start gehad van zijn leven. Hij is samen met andere beren achtergelaten in een bosje langs de weg en ze waren allemaal zwaar verwaarloosd. Na een lang herstel is deze jonge man klaar voor een nieuw thuis en een vriendin.

Eelco is vanaf 14 juli door zijn wachttijd van de castratie en vanaf dan mag hij naar zijn nieuwe thuis. Hij kan alvast gereserveerd worden.

I.v.m.  de enorme kostenpost van het castreren van de groep vondelingetjes vragen wij voor Eelco naast het vaste herplaatsingsbedrag van 35 euro een extra donatie zodat we de andere vondelingetjes ook kunnen castreren. Zie ook bericht op de startpagina.