Opvang: Ter Aar

Skeiler

Skeiler

SKEILER IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Skeiler is grote, lieve GECASTREERDE beer. Hij is al door zijn wachttijd heen dus hij zoekt nu een baasje die een vrouwtje of meerdere vrouwtjes voor hem heeft.
Skeiler is in het voorjaar van 2018 geboren.

 

Bubba

Bubba

BUBBA IS UITGEPLAATST !

Bubba is een GECASTREERDE beer van januari 2019. Hij is gevonden op straat door een dierenliefhebster. Deze heeft hem naar de stichting gebracht zodat wij een goed baasje voor hem konden zoeken. Bubba is zeer schuw maar we zijn natuurlijk met hem aan het oefenen en we geven hem veel aandacht. En het gaat nu al iets beter.  We zoeken een thuis voor bubba waar hij zichzelf mag zijn en waar hij genoeg aandacht krijgt, zodat hij steeds tammer wordt en vertrouwen krijgt.  Ook een of meer nieuwe vriendinnen zal hem helpen om tammer te worden.

 

Karel

Karel

KAREL IS UITGEPLAATST!

Karel is een GECASTREERDE beer van 1 jaar. We zoeken voor Karel een baasje die een of meer vriendinnen voor hem heeft. Zijn nieuwe baasje moet nog wel een beetje geduld met hem hebben want hij vindt veel dingen nog spannend.

Daisy

Daisy

DAISY IS UITGEPLAATST!

Daisy is een meisje van 5 weken.  Ze zoekt  een baasje die een maatje voor haar heeft.

Polly

Polly

POLLY IS UITGEPLAATST!

Polly is een jong dametje (geboren in december 2018).  Omdat Polly nog niet veel in handen is geweest moet ze daar nog wel aan wennen.

Fred

Fred

FRED IS UITGEPLAATST!

Fred is een leuke gecastreerde beer van 1 jaar. We zoeken voor hem een baasje die 1 of meer dames voor hem heeft.

Fred zit nog in zijn wachttijd tot 26 juni maar kan wel alvast gereserveerd worden.