Opvang: Ter Aar

Floor, Roos en Olivier

Floor, Roos en Olivier

FLOOR, ROOS EN OLIVIER ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Dit leuke trio zijn Floor (dametje aan de linkerkant), Roos (dametje in het midden) en Olivier (gecastreerde beer aan de rechter kant)

Ze zijn alle drie anderhalf jaar jong en samen zoeken ze een nieuw thuis. Het zijn drie rustige cavia’s die het nog wel een beetje spannend vinden in de opvang, maar dat komt wel goed.

Joepie

Joepie

JOEPIE IS UITGEPLAATST!

Joepie is een hele rustige beer van drie jaar. Hij zoekt een rustig maatje waar hij oud mee mag worden.
Joepie heeft vroeger een vetbult gehad en die is keurig herstelt alleen is er een litteken achter gebleven.

Alfie en Otis

Alfie en Otis

ALFIE EN OTIS ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Alfie en Otis zijn samen naar de opvang gebracht wegens allergie. Alfie is een mooie lieve borstel van twee jaar en zijn vriend Otis is pas 7 weken jong en is gladharig. Samen zoeken ze een nieuw thuis.

Oreo

Oreo

OREO IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Oreo is een gladharige dametje van twee jaar. Ze zoekt een nieuw thuis waar ze met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Boas

Boas

BOAS IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Boas een lief gecastreerd beertje van ongeveer 6 maanden. Ook Boas is op straat gevonden en is weer helemaal op geknapt. Alleen boas zijn hoofd staat wat scheef. De dierenarts geeft aan dat dit komt door een onbehandelde oorontsteking of door inteelt. Tja, hoe oud ie hier mee kan worden, wie zal het zeggen. Boas is zeker toe aan een vriendin en dat verdient hij ook want hij is heel zachtaardig.