Opvang: Haarlem

Tommy

Tommy kan op dit moment NIET uitgeplaatst worden

Tommy is een beertje van 3 jaar. Hij is naar de stichting gebracht omdat zijn maatje was overleden en zijn baasje wilde stoppen met caafs. We zoeken voor Tommy een baasje die een vriend voor hem heeft.
Tommy is gladharige en helemaal zwart met een kruintje tussen de oren.

Sheba

Sheba

Sheba kan op dit moment NIET uitgeplaatst worden

Sheba is een dametje van 2,5 a 3 jaar. Sheba is samen met haar zus naar de opvang gebracht. Normaal gesproken halen we zusjes niet uit elkaar maar de relatie was niet ok. Sheba is erg dominant. Maar ook dominante dames hebben recht op een maatje. Voor mensen is Sheba een schat.

Voor Sheba zijn we dan ook op zoek naar een baasje die een gecastreerde beer voor haar heeft die haar aan kan. Lieve sullige gecastreerde beer stuurt ze het hok uit.
Een andere optie is een grote groep met een gecastreerde beer die orde houdt.

Johan en Freek

Johan en Freek zijn zgn Blootjes waar we een nieuw baasje voor zoeken. Het zijn 2 broertjes van november 2016.
Ze zijn erg speels en nieuwsgierig. Het nieuwe baasje moet het leuk vinden om met hun bezig te zijn, inrichting kooi veranderen, speeltjes aanbieden al dan niet gemaakt van handdoeken enz.

Wie mij kent, weet het verhaal van Blootjes. Dit zijn naakt caafs die ik gekscherend Blootjes noem, wel met een hoofdletter geschreven uit respect voor deze beestjes.
Blootjes vragen extra aandacht cq verzorging, bij herplaatsing wordt daar rekening mee gehouden. Heb je interesse, laat het me weten, dan kan ik kijken of je een geschikt Blootjes-baasje bent.