Opvang: Haarlem

Pietje

Pietje

PIETJE IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Pietje is een jonge GECASTREERDE beer (geb. juli 2019). Hij is opgegroeid in een liefdevol gezin en daardoor erg lief en zit graag op schoot. Pietje is al geprobeerd te koppelen aan 2 dames maar dat was helaas niet gelukt. Een van de dames was veel te dominant voor hem.  Dus nu is Pietje op zoek naar een of  meer dames die zijn aanwezigheid wel kan waarderen.

Karel en  Teun

Karel en Teun

Karel en Teun zijn gereserveerd!

Karel en Teun zijn 2 jonge beertjes (geboren in juni 2020). Ze vinden veel nog erg spannend maar aandacht en de juiste inrichting van hun verblijf  worden ze zeker tam. Teun (de lichte van de twee) is nieuwsgieriger dan Karel en is echt een druktemaker. Karel gaat behoedzaam zijn gangetje. Zoals op de foto te zien is, zijn het Skinny’s. Skinny’s hebben speciale behoeften onder andere veel eten, zachte en warme slaapplekjes die ook weer gewassen moeten worden. Zorgen voor Skinny’s vraagt du extra aandacht en tijd. Denk er aan als je voor dit stel kiest.

 

 

Ginger

Ginger

GINGER IS GERESERVEERD!

Ginger is een gladharige dame van twee jaar jong. Het ontmoeten van nieuwe maatje vindt ze spannend. We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor haar waar ze samen met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.