Opvang: Haarlem

Bella en Donna

Bella en Donna

Bella en Donna zijn uitgeplaatst! 

Bella en Donna zijn 2 dames van ongeveer 2 jaar. Ze hebben een moeilijke tijd achter de rug. Ze waren helemaal kaal, behalve hun koppie. Hun behandeling is afgerond en het haar komt terug.  Zoals op de foto te zien is, is het nog niet helemaal terug. Bella (de rode cavia) heeft wat fluffie haar. Het is nog niet te zeggen wat voor soort vacht ze zal gaan krijgen en hoe lang haar haren gaan worden. Bella en Donna zijn nog niet geschikt voor kinderen en ongeduldige baasjes. Ze moeten eerst weer vertrouwen krijgen in mensen, dit gaat al weer wel de goede kant op. Eten pakken ze al aan. Ook moeten ze nog wennen dat hun vel geen pijn meer doet. Oppakken vindt Donna nog erg spannend dus dat moet rustig gebeuren. Als ze eventjes op schoot zitten, ontspannen ze zich wel. Er zal dus zeker progressie in zitten met veel liefde en geduld.
Voor Bella en Donna zoeken we dus een baasje die geduld met ze heeft.

 

Killie

Killie

Killie is naar een nieuwe baas!

Killie is een lieve zoete gecastreerde beer van 4,5 a 5 jaar.  Het is een fluffie borstel cavia.
Killie heeft hier al gedate met een vrouwtje maar die was veel te dominant, dat vond ie maar niets. Dus we zoeken voor Killie een baasje die een lief vrouwtje voor hem heeft.

 

 

Bonte

Bonte

BONTE IS EVEN NIET BESCHIKBAAR!

Bonte is een jonge ventje geboren ongeveer begin/half augustus. Bonte is een weerwolfje, een skinny die toch een beetje haar heeft op zijn lijfje.
Daar moet rekening mee gehouden worden met zijn huisvesting ed. Bonte  moet nog een hoop leren dus daar moet het baasje wel geduld mee hebben. Op de foto is hij nog kleiner dan hij nu al intussen geworden is.  Voor Bonte zoeken we een baasje die een vriend voor hem heeft waar hij bij kan wonen.

Teun en Karel

Teun en Karel

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.