Opvang: Haarlem

Teun en Karel

Teun en Karel

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.

Pluto en kleine vriend

Pluto en kleine vriend

Pluto is een beertjes van ongeveer 2 jaar. Hij heeft altijd met een andere beren-vriend gewoond maar die is overleden.
Zijn baasje heeft de stichting ingeschakeld om een baasje voor hem te zoeken die een vriend voor hem heeft. Zoals op de foto te zien is, is hij langharig dus af en toe en knipbeurt is nodig.
Pluto is nu in zijn hok wat schuw omdat hij alleen is, op schoot zit hij rustiger. Zijn nieuwe baasje moet wel wat geduld met hem hebben.

Update:

Pluto was erg eenzaam in onze opvang dus toen er een klein ventje in de opvang werd gebracht, hebben we hem bij Pluto gezet. Wat is Pluto blij met zijn nieuwe vriend.
Pluto staat nog alleen op de foto dus even een beschrijving van zijn vriendje. Zijn vriendje is geboren in april 2021, is gladharig en helemaal bruin.
Ze zoeken samen een baasje.

 

 

Coco en Channel

Coco en Channel

COCO EN CHANNEL ZIJN UITGEPLAATST!

Coco en Channel zijn 2 dames van 1 jaar.  Ze zijn nog niet supertam maar schuw ook niet. Als ze wat vaker in handen zijn, worden zeker tammer.

De dames hebben een luis/mijtbesmetting en zijn daarvoor nu in behandeling en moeten zeker tot 6 april in de opvang blijven. Dan kijken we ook in hoeverre de behandeling is aangeslagen. Mogelijk kunnen ze kort daarna al herplaatst worden.

Kaiko

Kaiko

KAIKO IS UITGEPLAATST!

Kaiko is een jonge beer , geboren ca. augustus 2020 . Hij is nog wat schuw maar als je hem rustig hanteert kalmeert hij wel. We zoeken dus een baasje voor hem die daarmee overweg kan en hem verder tam kan maken. Voor kleine kinderen is hij nog niet geschikt. Zolang hij in de opvang is, werken we er aan.
update: Kaiko bleek behoorlijk dominant en daarom hebben wij hem laten castreren. Eind april is hij veilig voor de dames.