Opvang: Haarlem

Pluk en Pluis

Pluk en Pluis

PLUK  EN PLUIS ZIJN UITGEPLAATST!

Pluk en Pluis zijn 2 jonge broertjes die op 26 januari jl. geboren zijn. Dat klinkt erg jong om al zelfstandig op pad te gaan maar ze zijn al zo groot dat hun moeder hun het huis uitzette. Ze werden te stoer naar moeder toe. En eigenlijk missen ze moeder ook niet, ze rennen er op lossen zoals kleuters kunnen doen en vreten als de beste. Vader en moeder zijn pluizige langharen dus dat zullen Pluk en Pluis ook wel worden. Dus denk er aan als je voor dit stel kiest, als de haren langer zijn, vraagt dit verzorging! Op de foto gaan vonden ze nog spannend dus het is g een mooie foto, maar je krijgt wel een indruk hoe ze er uit zien.

Monkey en Sponge

Monkey en Sponge

MONKEY EN SPONGE ZIJN UITGEPLAATST!

Monkey en Sponge zijn twee tamme speelse beren van ongeveer 1 jaar. Ze zijn op zoek naar een nieuw baasje die hun steeds kan verassen met wat nieuws om te ontdekken. Het hoeft niet groots te zijn maar het is goed dat ze wat te doen hebben.

Koena en Kuifje

Koena en Kuifje

Koena en Kuifje zijn UITGEPLAATST!

Koena (links)  en Kuifje (rechts) zijn 2 zusjes, geboren in juni 2018.  Toen ze in de opvang kwamen waren de dames nog niet zo tam maar dat is al een stuk verbeterd. Er moet nog wel verder aan gewerkt worden, vooral Koena kan oppakken of andere nieuwe dingen erg spannend vinden. Wat ze niet spannend vindt en ook regelmatig doet, is eten bedelen, dan laat ze zien dat ze er is. Kuifje ziet er nog niet zo uit als ze normaal doet, want ze is onlangs geopereerd. Doordat ze grote cystes aan aan haar eierstokken had, zijn deze verwijderd. De operatie is goed gegaan en Kuifje is al weer hersteld maar voor de zekerheid houden we haar nog tot eind februai hier.  Daarna kunnen de dames  naar een nieuwe baas. Ze zijn al wel te reserveren.

 

Whoopi en Suus

Whoopi en Suus zijn uitgeplaatst!

Whoopi en Suus zijn moeder en dochter. Whoopi is geboren in april 2019 en Suus ongeveer in juli 2020.
Whoopi en Suus zijn skinny cavia’s, allebei helemaal bruin. Whoopi is al een beetje tam, Suus vindt alles nog spannend.

De verzorging van skinny cavia’s is wel wat bewerkelijker dus denk er goed over na als je skinny cavia’s aanschaft.
Wil je meer info over de verzorging van Skinny cavia’s, neem dan even contact op via het contactformulier.

Bonny

Bonny

Bonny is uitgeplaatst!

Bonny is een jonge beer (geb. januari 2020). Helaas ging hij vechten met zijn maatje en daarom kon hij niet bij zijn baasje blijven. Zijn baasje heeft de stichting ingeschakeld om een nieuw huisje voor hem te zoeken. Bonny is erg dominant en daarom zal hij gecastreerd worden ( gepland op 5 januari 2021).
Bonny is naar mensen toe heel erg lief. Sommige dingen vindt hij nog spannend maar schuw is hij niet.

Bonny is een zgn. weerwolf. Dat is een skinny met toch wat haar dat ook weer kan uitvallen. Nu heeft Bonny redelijk veel haar, wit met bruine oortjes en pootjes. Hij heeft rode oogjes die zijn dus niet van de flitser.

Bonny kan nog niet herplaatst worden maar wel gereserveerd.