Cavia's

Jip

Jip

Opvang Ter Aar

Jip is een hele rustige en  zachtaardige beer van 4 jaar. Hij zoekt een nieuw thuis waar hij oud mag worden met een maatje.

Whoopi en Suus

Opvang Haarlem

Whoopi en Suus zijn uitgeplaatst!

Whoopi en Suus zijn moeder en dochter. Whoopi is geboren in april 2019 en Suus ongeveer in juli 2020.
Whoopi en Suus zijn skinny cavia’s, allebei helemaal bruin. Whoopi is al een beetje tam, Suus vindt alles nog spannend.

De verzorging van skinny cavia’s is wel wat bewerkelijker dus denk er goed over na als je skinny cavia’s aanschaft.
Wil je meer info over de verzorging van Skinny cavia’s, neem dan even contact op via het contactformulier.

Bonny

Bonny

Opvang Haarlem

Bonny is gereserveerd voor Pollewop!

Bonny is een jonge beer (geb. januari 2020). Helaas ging hij vechten met zijn maatje en daarom kon hij niet bij zijn baasje blijven. Zijn baasje heeft de stichting ingeschakeld om een nieuw huisje voor hem te zoeken. Bonny is erg dominant en daarom zal hij gecastreerd worden ( gepland op 5 januari 2021).
Bonny is naar mensen toe heel erg lief. Sommige dingen vindt hij nog spannend maar schuw is hij niet.

Bonny is een zgn. weerwolf. Dat is een skinny met toch wat haar dat ook weer kan uitvallen. Nu heeft Bonny redelijk veel haar, wit met bruine oortjes en pootjes. Hij heeft rode oogjes die zijn dus niet van de flitser.

Bonny kan nog niet herplaatst worden maar wel gereserveerd.

Nino

Nino

Opvang Ter Aar

NINI IS UITGEPLAATST!
Nino is een lieve beer van 4 jaar. Nino heeft last van de “oude mannen kwaal”. Op de website van De Grote Cavia staat een goede en duidelijk omschrijving hiervan. Veel caviakenners kennen dit wel, het is onschuldig, alleen moet het baasje regelmatig zijn kontje leeg maken.  Verder heeft hij achter zijn oor een bultje, waarschijnlijk vet of talg. Het is de laatste jaren niet gegroeid dus een behandeling is niet nodig.

Floor, Roos en Olivier

Floor, Roos en Olivier

Opvang Ter Aar

FLOOR, ROOS EN OLIVIER ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Dit leuke trio zijn Floor (dametje aan de linkerkant), Roos (dametje in het midden) en Olivier (gecastreerde beer aan de rechter kant)

Ze zijn alle drie anderhalf jaar jong en samen zoeken ze een nieuw thuis. Het zijn drie rustige cavia’s die het nog wel een beetje spannend vinden in de opvang, maar dat komt wel goed.

Pietje

Pietje

Opvang Haarlem

PIETJE IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Pietje is een jonge GECASTREERDE beer (geb. juli 2019). Hij is opgegroeid in een liefdevol gezin en daardoor erg lief en zit graag op schoot. Pietje is al geprobeerd te koppelen aan 2 dames maar dat was helaas niet gelukt. Een van de dames was veel te dominant voor hem.  Dus nu is Pietje op zoek naar een of  meer dames die zijn aanwezigheid wel kan waarderen.

Karel en  Teun

Karel en Teun

Opvang Haarlem

Karel en Teun zijn uitgeplaatst!

Karel en Teun zijn 2 jonge beertjes (geboren in juni 2020). Ze vinden veel nog erg spannend maar aandacht en de juiste inrichting van hun verblijf  worden ze zeker tam. Teun (de lichte van de twee) is nieuwsgieriger dan Karel en is echt een druktemaker. Karel gaat behoedzaam zijn gangetje. Zoals op de foto te zien is, zijn het Skinny’s. Skinny’s hebben speciale behoeften onder andere veel eten, zachte en warme slaapplekjes die ook weer gewassen moeten worden. Zorgen voor Skinny’s vraagt du extra aandacht en tijd. Denk er aan als je voor dit stel kiest.

 

 

Ginger

Ginger

Opvang Haarlem

GINGER IS WEGENS GEDRAGSPROBLEMEN TIJDELIJK NIET UITPLAATSBAAR

Ginger is een gladharige dame van twee jaar jong. Het ontmoeten van nieuwe maatje vindt ze spannend. We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor haar waar ze samen met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Update: tijdens het daten valt Ginger haar nieuwe maatje aan. Mogelijk is ze door alles getraumatiseerd. We gaan nu eerst kijken hoe we dit kunnen verbeteren.