Cavia's

Gremlin

Gremlin

Opvang Haarlem

Gremlin is een Skinny beer. Omdat hij alleen overgebleven was en het baasje wilde stoppen met cavia’s, hebben ze hem naar de stichting gebracht.
Gremlin is in januari 2019 geboren. Het verzorgen van skinny’s heeft wel een aantal aandachtspunten. We informeren je daar graag over als je interesse in Gremlin hebt, maar nog nooit een Skinny hebt verzorgd.
Omdat Gremlin is gecastreerd zoeken we voor hem een baasje die een of meer vriendinnen voor hem heeft.

Gremlin is nog niet zo lang in de opvang, hij wordt nog geëvalueerd. Reserveren kan wel.

Elvis en Prins

Elvis en Prins

Opvang Haarlem

Elvis en Prins zijn 2 broertjes, geboren in juni 2022. Elvis heeft langere haren, Prins heeft een borstel vacht.
In het hok vinden ze een hand nog spannend, maar op schoot zitten zijn ze gewend want ze zijn bij een gezin geboren en opgegroeid.

Samen zoeken ze een thuis.

Tommy en Arthur

Tommy en Arthur

Opvang Haarlem

Tommy en Arthur zijn tijdelijk niet beschikbaar voor herplaatsing!

Tommy en Arthur zijn 2 grote beren van 3 jaar.  Tommy, de borstel, is zelfverzekerd van zichzelf en kan zich goed verkopen. Arthur daarentegen is erg verlegen en kijkt de kat uit de boom.
Ze kunnen goed met elkaar overweg en zoeken samen een nieuw baasje.

Dex en Finn

Dex en Finn

Opvang Ter Aar
Dex en Finn zijn naar een nieuwe baas!
Dex en Finn zijn twee hele leuke beren. Omdat ze zijn gevonden is de leeftijd niet bekend, maar we schatten ze op anderhalf jaar.
Ze zijn heel leuk samen en daarom zoeken ze samen een nieuw thuis.
Babbel en Fien

Babbel en Fien

Opvang Ter Aar
BABBEL EN FIEN ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!
Babbel en Fien, zoals je kunt zien duidelijk twee zussen. Op de foto is het niet te zien maar je kan ze wel uit elkaar houden, Babbel heeft 1 wit voorvoetje en Fien heeft 1 wit achtervoetje.
Ze zijn geboren op 15 mei 2020. Ze hebben mooie rode ogen dat ligt niet aan de foto.
De meiden zijn heel lief. Aandacht vinden ze heerlijk vooral onder de kin kriebelen, maar de dames willen ook veel ruimte om te rennen (minimaal een hok van 1,20 bij 60 cm)
Ze kunnen ook goed met andere cavia’s en samen zoeken ze een goed thuis.
Okki

Okki

Opvang Haarlem

Okki is niet beschibaar!

Okki is een jong beertje, geboren 12 juni 2022. Zijn moeder, zus en broer zijn al naar een nieuwe baas en nu is het de beurt aan Okki.
Okki moest langer in de opvang blijven omdat hij blaassteentjes heeft heeft gehad. Gelukkig heeft hij ze uitgeplast en zijn ze niet meer teruggekomen.

Het is nu een blije, speelse caaf die een baasje zoekt die een maatje voor hem heeft.
Onlangs heeft Okki een date gehad met een beer. Hij gedroeg zich erg dominant. Dus het nieuwe baas moet wel een beer hebben die daarmee overweg kan. Als hij in de leeftijd komt dat hij gecastreerd kan worden, dan zullen we dat zeker overwegen. Wil je hem al eerder in huis hebben en zelf willen laten castreren dan kan dat ook. Neem dan even contact met ons op.

Teun en Karel

Teun en Karel

Opvang Haarlem

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.