Cavia's

Gabbertje

Gabbertje

Opvang Haarlem

Gabbertje is een jonge beer (geb. febr 2019). Zijn baasje had hem in huis gehaald als nieuw maatje voor hun beer. Helaas bleek na een tijdje dat ze niet met elkaar overweg konden. Het werd vechten.
Voor hun beer hebben ze een maatje in de opvang gevonden en Gabbertje met het pijn in het hart achtergelaten.

Gabbertje is een prater, hij piept , roept en mommelt. Het is geen stilzitter. Op schoot gebruikt ie je als een uitkijk-rots. Mogelijk is Gabbertje dominant maar dat zal moeten blijken uit de dates die hopelijk voor hem komen.

Voor Gabbertje zoeken we een baasje die een vriend voor hem heeft waarmee het klikt.

Donna

Donna

Opvang Ter Aar

Donna  is een leuk dametje van 1,5 jaar die op zoek is naar een nieuw baasje die een gecastreerde vriend of vriendin voor haar heeft.

Het vachtje van Donna vraagt wel verzorging. Houd hier rekening mee als je voor haar kiest.

Billy

Billy

Opvang Ter Aar

BILLY IS GERESERVEERD!

Billy  is een leuk dametje van 1,5 jaar die op zoek is naar een nieuw baasje die een gecastreerde vriend of vriendin voor haar heeft.

Ginny

Ginny

Opvang Ter Aar

Ginny  is een leuk dametje van 1,5 jaar die op zoek is naar een nieuw baasje die een gecastreerde vriend of vriendin voor haar heeft.

Lola

Lola

Opvang Ter Aar

Lola is een leuk dametje van 1,5 jaar die op zoek is naar een nieuw baasje die een gecastreerde vriend of vriendin voor haar heeft.

Het vachtje van Lola vraagt wel verzorging. Houd hier rekening mee als je voor haar kiest.

Rocko

Rocko

Opvang Ter Aar

ROCKO IS GERESERVEERD!

Rocko is een super leuke beer. Hij is op straat gezet maar gelukkig vonden en naar de stichting is gebracht. We hebben rocko laten castreren zodat hij nog extra van het leven kan genieten met een zeugje dat verdient hij zeker! En zoals je op de foto kunt zien is hij gek op aandacht en eten. We schatten Rocko op 2 1/2 tot 3 jaar.

We zoeken een goed thuis voor hem waar ze een of meer meiden voor hem hebben.

Hij zit nog in de wachttijd van zijn castratie  maar hij is wel te reserveren.

Daisy en Muffin

Daisy en Muffin

Opvang Ter Aar

DAISY EN MUFFIN ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Daisy en Muffin zijn 2 leuke pluizig zusjes. Ze zijn 1,5 jaar .
Ze zoeken samen een nieuw baasje.

 

Droppie

Droppie

Opvang Haarlem

DROPPIE IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Droppie is een beertje van ongeveer 2 jaar oud. In zijn hok is hij nog wat onzeker maar nu dat hij een tijdelijk maatje heeft wordt hij gelukkig wat vrijer.
Voor Droppie zoeken we een baasje die een vriend (beer) voor hem heeft.

Timmie en Sven

Timmie en Sven

Opvang Ter Aar

Er komen wel eens cavia’s in de opvang die je in je hart raken. Het liefst zou je ze zelf een thuis willen geven. Maar ja, dat is niet verstandig. Ieder cavia die blijft houdt een plek bezet voor een cavia in nood. Dus daarom gaan we toch, hoe moeilijk we dat ook vinden, op zoek naar een baasje voor Timmie en Sven.

Timmie en Sven zijn special care cavia’s. Dat wil zeggen, ze hebben wat extra aandacht bij de verzorging nodig omdat ze een kwaaltje hebben. Hebben we allemaal toch?  Ze zijn niet ziek !

Timme en Sven zijn op straat gevonden en naar onze opvang gebracht. De leefdtijd is dus niet bekend maar ze worden geschat op 4 jaar. Gezien hun uiterlijk gaan we er vanuit dat het broertjes zijn.

Bij binnenkomst waren ze doodsbang maar na korte tijd ontpopten ze zich als 2 leuke gezellige cavia’s die alles doen voor eten.

Timmie de linkse cavia op de foto heeft wel een paar problemen, zo heeft hij onder zijn oksels twee grote vet bulten  zitten en daar heeft hij zelf geen last van Timmie heeft de oude mannenkwaal dat al verder gevorderd is dus iedere dag moet daar naar gekeken worden. Mensen die het kennen, weten dat, het is niet veel werk maar het stinkt wel behoorlijk  dus daar is wel liefde voor nodig.  Zijn broer Sven heeft nergens last van.

Samen zoeken ze een leuk thuis waar ze samen mogen genieten van een groot hok en veel liefde en waar de kwalen van Timmie  geen probleem zijn.