Cavia's

Noah en Giza

Noah en Giza

Opvang Ter Aar

Noah en Giza zijn gereserveerd!

Noah en Giza zijn twee leuke dames die samen een nieuw thuis zoeken. Noah is de langharige dame en Giza is een mooie zwarte borstel.
Ze zijn allebei 3 jaar.  Ze doen lekker rustig hun ding en scharrelen lekker rond.

Coco en Channel

Coco en Channel

Opvang Haarlem

COCO EN CHANNEL ZIJN UITGEPLAATST!

Coco en Channel zijn 2 dames van 1 jaar.  Ze zijn nog niet supertam maar schuw ook niet. Als ze wat vaker in handen zijn, worden zeker tammer.

De dames hebben een luis/mijtbesmetting en zijn daarvoor nu in behandeling en moeten zeker tot 6 april in de opvang blijven. Dan kijken we ook in hoeverre de behandeling is aangeslagen. Mogelijk kunnen ze kort daarna al herplaatst worden.

Book en Rita

Book en Rita

Opvang Ter Aar
BOOK EN RITA ZIJN EVEN NIET UITPLAATSBAAR!
Book is een mooie  borstel beer met zachtaardig karakter. Hij is gecastreerd en daarom mag hij samen met Rita. Book is 2 jaar.
Hij is naar de opvang gebracht met een talgklier. De talgklier is stabiel, dat kan zo blijven maar het kan ook gaan groeien. Dus de talgklier moet in de gaten gehouden worden en eventueel in de toekomst verwijderd. Baasje die al langer cavia’s hebben kennen dit,  talgbulten komen vaker voor  bij cavia’s.
Wat ook vaak voorkomt zijn vetbultjes, ook onschuldig. Rita heeft zo’n vetbultje die ook al heel lang stabiel is.
Rita is de echtgenote van Book, een leuke gladharige dame van 4 jaar.
Book en Rita is een leuk stel die samen een baasje met cavia ervaring zoeken.
Kaiko

Kaiko

Opvang Haarlem

KAIKO IS GERESERVEERD!

Kaiko is een jonge beer , geboren ca. augustus 2020 . Hij is nog wat schuw maar als je hem rustig hanteert kalmeert hij wel. We zoeken dus een baasje voor hem die daarmee overweg kan en hem verder tam kan maken. Voor kleine kinderen is hij nog niet geschikt. Zolang hij in de opvang is, werken we er aan.
update: Kaiko bleek behoorlijk dominant en daarom hebben wij hem laten castreren. Eind april is hij veilig voor de dames.

 

Ginger

Ginger

Opvang Ter Aar

GINGER IS WEGENS GEDRAGSPROBLEMEN TIJDELIJK NIET UITPLAATSBAAR

Ginger is een gladharige dame van twee jaar jong. Het ontmoeten van nieuwe maatje vindt ze spannend. We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor haar waar ze samen met haar nieuwe vriend(in) oud mag worden.

Update: tijdens het daten valt Ginger haar nieuwe maatje aan. Mogelijk is ze door alles getraumatiseerd. We gaan nu eerst kijken hoe we dit kunnen verbeteren.