Cavia's

Jazz

Jazz

Opvang Ter Aar

JAZZ IS GERESERVEERD!

Jazz is een leuke tamme dame. Ze wordt in mei 3 jaar.

Ze heeft aan  aan beide ogen staar en daar is verder niets aan te doen. Haar zicht is wel wat minder, maar ze redt zich prima in het hok

Ze scharrelt heerlijk in het rond.

We zoeken een baasje voor haar die een vriendin of gecastreerde vriend heeft.

Tom en Daisy

Tom en Daisy

Opvang Ter Aar

TOM EN DAISY HEBBEN EEN NIEUWE BAAS!

Tom en Daisy zoeken samen een nieuw baasje. Tom is een gecastreerde beer van anderhalf en Daisy is een zeugje van 1 jaar.

 

Woezel

Woezel

Opvang Ter Aar

Woezel is uitgeplaatst, hij heeft een nieuw baasje gevonden!

Woezel is een gecastreerde jonge man van juli 2017. Woezel zoekt een baasje die een of meer vriendinnen voor hem heeft waar hij bij mag wonen.

 

Tommy

Opvang Haarlem

Tommy kan op dit moment NIET uitgeplaatst worden

Tommy is een beertje van 3 jaar. Hij is naar de stichting gebracht omdat zijn maatje was overleden en zijn baasje wilde stoppen met caafs. We zoeken voor Tommy een baasje die een vriend voor hem heeft.
Tommy is gladharige en helemaal zwart met een kruintje tussen de oren.

Percy

Percy

Opvang Ter Aar

PERCY IS GERESERVEERD!

Percy is naar de opvang gebracht omdat ze alleen over was. Helaas was ze heel mager en moest ze eerst aansterken. Gelukkig is dit goed gelukt en ze is een mooi en lief zeugje geworden. Helaas is ze heel schuw en is moeilijk haar vast te houden maar we zijn al aan het oefenen en het oppakken gaat al veel beter. Percy is 2 jaar. We zoeken een nieuw thuis voor haar waar ze zichzelf mag zijn en het mooiste zou zijn in een groepje dat zit ze nu ook en dat gaat heel goed.

Update
Percy is uitgeplaatst geweest maar weer teruggebracht. Gebleken is dat Percy niet 1 op 1 met een andere cavia kan wonen. Ze is niet agressief maar ze wil met rust gelaten worden en niet te veel moeten. Ze wordt nu alleen nog maar uitgeplaatst bij een baasje die een groep heeft waar ze bij kan wonen. Dan voelt ze zich gelukkig. Tot die tijd mag ze in de opvangclub wonen. We zoeken voor haar een baasje die een groep

Update: 12 feb 19

We hebben een baasje voor Percy gevonden, ze verhuist binnenkort naar Alyssa en Marjan!

Sheba

Sheba

Opvang Haarlem

Sheba kan op dit moment NIET uitgeplaatst worden

Sheba is een dametje van 2,5 a 3 jaar. Sheba is samen met haar zus naar de opvang gebracht. Normaal gesproken halen we zusjes niet uit elkaar maar de relatie was niet ok. Sheba is erg dominant. Maar ook dominante dames hebben recht op een maatje. Voor mensen is Sheba een schat.

Voor Sheba zijn we dan ook op zoek naar een baasje die een gecastreerde beer voor haar heeft die haar aan kan. Lieve sullige gecastreerde beer stuurt ze het hok uit.
Een andere optie is een grote groep met een gecastreerde beer die orde houdt.

Johan en Freek

Opvang Haarlem

Johan en Freek zijn zgn Blootjes waar we een nieuw baasje voor zoeken. Het zijn 2 broertjes van november 2016.
Ze zijn erg speels en nieuwsgierig. Het nieuwe baasje moet het leuk vinden om met hun bezig te zijn, inrichting kooi veranderen, speeltjes aanbieden al dan niet gemaakt van handdoeken enz.

Wie mij kent, weet het verhaal van Blootjes. Dit zijn naakt caafs die ik gekscherend Blootjes noem, wel met een hoofdletter geschreven uit respect voor deze beestjes.
Blootjes vragen extra aandacht cq verzorging, bij herplaatsing wordt daar rekening mee gehouden. Heb je interesse, laat het me weten, dan kan ik kijken of je een geschikt Blootjes-baasje bent.