Cavia's

Garfield

Garfield

Opvang Haarlem

Garfield is een van de kleine beertjes uit de gedumpte groep. Garfield bleek een dominant karakter te hebben en daarom hebben wij hem laten castreren.
Het gaat goed met hem dus we zetten hem alvast op de website. Hij is vanaf 7 juli 2022 veilig voor de dames.

Garfield is een speelse cavia en erg brutaal. Als hij geen zin heeft om rustig bij je te zitten dan doet hij dat gewoon niet.
Garfield is niet geschikt voor kleine kinderen die nog geen ervaring met cavia’s hebben.

De foto stamt nog uit zijn kindertijd, hij is intussen wel wat gegroeid maar heel groot is ie niet.

 

3 zussen

3 zussen

Opvang Ter Aar

Deze drie leuke zussen zoeken samen een nieuw thuis. Ze zijn in september 2021  geboren.
Omdat ze altijd hebben buiten gewoond zitten ze tussen tam en een beetje schikkerig in.
De linkse dame heeft een scheef koppie maar daar heeft ze geen last van.

Miep en Saar

Miep en Saar

Opvang Ter Aar

Miep is de zwart witte dam. Ze heeft halflang haar en haar vacht heeft zeker verzorging nodig door het een beetje bij te knippen, zeker aan de achterkant en soms even borstelen met een hele zachte borstel, zodat dit niet zeer doet. Saar is de rood witte dame en heeft een borstel vacht.
Samen kunnen ze het heel goed vinden. Ze zijn beide 1 jaar jong en samen hebben ze een hok nodig van minimaal 1,20, de dames rennen graag rond dus hoe groter hoe beter.

moeder en 2 dochters

moeder en 2 dochters

Opvang Ter Aar

Moeder en de dochters zijn naar een nieuwe baas!

Helemaal links op de foto zit de moeder. Ze is een mooie gladharige driekleur, geboren in december 2020. Daarnaast zitten haar dochters, direct naast moeder zit kikki, geboren in april 21. Kiki heeft een teddy vacht. Helemaal rechts zit curly, ze heeft een mooie gladharige vacht en een heel mooi kruintje op haar hoofd. We zoeken voor de drie dames samen een nieuw thuis, zodat ze samen kunnen blijven. Voor drie cavia’s is de kooi maat 1,40 bij 60.

Daisy en Sunny

Daisy en Sunny

Opvang Ter Aar

Daisy en Sunny zijn naar een nieuwe baas!

Sunny en Daisy, twee dames geboren maart 2020. Sunny heeft een teddy vacht en is rustig.  Daisy heeft een mooie gladharige vacht en vindt alles nog spannend, dit zal zeker verbeteren met veel aandacht. De dames zoeken samen een nieuw thuis.

Teun en Karel

Teun en Karel

Opvang Haarlem

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.