Cavia's

Daisy en Sunny

Daisy en Sunny

Opvang Ter Aar

Sunny en Daisy, twee dames geboren maart 2020. Sunny heeft een teddy vacht en is rustig.  Daisy heeft een mooie gladharige vacht en vindt alles nog spannend, dit zal zeker verbeteren met veel aandacht. De dames zoeken samen een nieuw thuis.

Latte

Latte

Opvang Haarlem

Latte is naar een nieuwe baas!

Latte is een dametje van ongeveer 2 jaar. Ze heeft een CH teddy vachtje. Op de foto zijn de haren korter want haar baasje had ze keurig gelijk geknipt.
Als je de haren laat groeien zal het op de achterhand langer worden.  We zoeken voor Latte een baasje die een maatje voor haar heeft. Ze moet het maatje wel leuk vinden, anders zoekt ze ruzie, het is een aparte dame.

 

Snoetje en Toetje

Snoetje en Toetje

Opvang Haarlem

Snoetje en Toetje zijn naar een nieuwe baasje!

Snoetje en Toetje zijn naar de stichting gebracht omdat hun baasje ziek is.
Snoetje is een grote gecastreerde beer en is wit bruin en zwart gevlekt. Toetje is een dametje, helemaal chocolade kleur. Ze zijn ongeveer 3 jaar.

Bij binnenkomst bleek dat Toetje te hoge aanmaak van hormonen te hebben. Haar melkklieren waren flink opgezet en haar flanken waren kaal.
Daar is bij Toetje haar eierstokken verwijderd. Het gaat nu goed met haar. Het haar op haar flanken groeien terug en ook zijn haar melkklieren weer aan het slinken.
Verder heeft Toetje meer tenen dan andere cavia’s (fokfout). Aan haar achtervoetjes heeft ze 4 tenen ipv 3 en aan haar voorvoetjes 6 ipv 4.  Kortom, Toetje zit een beetje apart in elkaar.

Voor Toetje en Snoetje zoeken we een baasje die rustig is. Ze zijn niet schuw maar wel verlegen.

Max

Max

Opvang Ter Aar
Max heeft een nieuw baasje!
Max is een mooie gladharige beer. Hij is geboren  in november 2017.
Het is een tamme en rustige cavia.
Voor Max zoeken we een baasje die een vriend voor hem heeft.
Gijsje

Gijsje

Opvang Haarlem

GIJSJE IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Gijsje is een beertje van ongeveer 4 jaar.  Zijn maatje is overleden en daarom heeft zijn baasje de stichting ingeschakeld om een nieuw baasje te vinden die een maatje voor hem heeft.

Gijsje is nog wat schuw. Hij is lastig op te pakken en op schoot is bij alert. Toch kan hij wat ontspannen als hij rustig geaaid wordt.  Voor Gijsje zoeken we een baasje die geduld met hem heeft en natuurlijk een maatje voor hem heeft. Hij is NIET geschikt voor kleine kinderen.

Harry

Harry

Opvang Ter Aar

HARRY IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Harry is een gecastreerde beer van anderhalf jaar. Helaas is Harry niet goed gesocialiseerd en daardoor schuw en niet hand tam.
Harry zoekt een nieuw thuis waar al een zeugje woont waar hij bij mag wonen. Dan kan hij van haar dingen leren en dan zal hij zeker tammer worden. Hij is zachtaardig van karakter en gladharig van vacht.

Blackie

Blackie

Opvang Ter Aar
BLACKIE IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!
Deze leuke dame heet Blackie. Ze is vier jaar jong en ze is tam. Op haar rug zit een kleine vetbult die zie je niet, maar voel je wel met aaien.
Blackie zoekt een nieuw thuis waar ze een maatje voor haar hebben, een vriendin of gecastreerde vriend.
Teun en Karel

Teun en Karel

Opvang Haarlem

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.