Cavia's

Skeiler

Skeiler

Opvang Ter Aar

SKEILER IS NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Skeiler is grote, lieve GECASTREERDE beer. Hij is al door zijn wachttijd heen dus hij zoekt nu een baasje die een vrouwtje of meerdere vrouwtjes voor hem heeft.
Skeiler is in het voorjaar van 2018 geboren.

 

Lucas en Roger

Lucas en Roger

Opvang Haarlem

LUCAS EN ROGER ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Lucas en Roger zijn 2 lieve beren van ongeveer 2 jaar.  Mogelijk zijn het broertjes. Hun baasje is in een tehuis opgenomen en toen woonden Lucas en Roger alleen in het huis.
Ze werden wel verzorgd maar omdat ze alleen woonden zijn ze niet meer zo aan mensen gewend. Oppakken vinden ze lastig, eenmaal er uit vinden ze het wel prima hoewel je nog wel op moet letten omdat ze van geluiden kunnen schrikken. In opvang wordt er aan gewerkt om ze weer aan huisgeluiden te laten wennen.  Omdat ze gezond zijn, kunnen ze wel naar een nieuwe baas die geduld met ze heeft. Ze zijn (nog) niet geschikt voor kleine kinderen.

Zoals op de foto is te zien, zijn Lucas en Roger langhaar cavia’s. Dit kan je het beste verzorgen door de haren regelmatig korter te knippen. Dan wordt het niet vies doordat ze er overheen plassen en raakt het ook niet in de klit. Met een regelmatige knipbeurt hoeft je ze ook niet te kammen of borstelen.

Carmie

Carmie

Opvang Haarlem

Carmie is met een ervaren cavia-baasje mee naar huis om haar te laten wennen en de groep. Als ze in de groep past, mag ze daar blijven!

Carmie is een vrouwtje van ongeveer 2 jaar. Ze is erg verlegen maar op schoot niet schuw.  Ze is geprobeerd te koppelen maar dat is niet gelukt. Ze weet zich geen houding te geven en dan is haar eerste reactie dominant gedrag. We zoeken voor een baasje die een groepje dames heeft met veel ruimte waar ze bij mag wonen.  Dat zou voor haar een goede oplossing zijn.

Bubba

Bubba

Opvang Ter Aar

BUBBA IS UITGEPLAATST !

Bubba is een GECASTREERDE beer van januari 2019. Hij is gevonden op straat door een dierenliefhebster. Deze heeft hem naar de stichting gebracht zodat wij een goed baasje voor hem konden zoeken. Bubba is zeer schuw maar we zijn natuurlijk met hem aan het oefenen en we geven hem veel aandacht. En het gaat nu al iets beter.  We zoeken een thuis voor bubba waar hij zichzelf mag zijn en waar hij genoeg aandacht krijgt, zodat hij steeds tammer wordt en vertrouwen krijgt.  Ook een of meer nieuwe vriendinnen zal hem helpen om tammer te worden.

 

Karel

Karel

Opvang Ter Aar

KAREL IS UITGEPLAATST!

Karel is een GECASTREERDE beer van 1 jaar. We zoeken voor Karel een baasje die een of meer vriendinnen voor hem heeft. Zijn nieuwe baasje moet nog wel een beetje geduld met hem hebben want hij vindt veel dingen nog spannend.

Daisy

Daisy

Opvang Ter Aar

DAISY IS UITGEPLAATST!

Daisy is een meisje van 5 weken.  Ze zoekt  een baasje die een maatje voor haar heeft.

Polly

Polly

Opvang Ter Aar

POLLY IS UITGEPLAATST!

Polly is een jong dametje (geboren in december 2018).  Omdat Polly nog niet veel in handen is geweest moet ze daar nog wel aan wennen.

Fred

Fred

Opvang Ter Aar

FRED IS UITGEPLAATST!

Fred is een leuke gecastreerde beer van 1 jaar. We zoeken voor hem een baasje die 1 of meer dames voor hem heeft.

Fred zit nog in zijn wachttijd tot 26 juni maar kan wel alvast gereserveerd worden.