Cavia's

Ben

Ben

Opvang Ter Aar

BEN IS UITGEPLAATST!

Ben is een gecastreerde beer van ongeveer 1 jaar. Hij  heeft een mooie gladharige vacht.
Ben zoekt een thuis met één of meerdere dames waar hij bij mag wonen.

Roosje

Roosje

Opvang Haarlem

Roosje is een vrouwtje van 2 jaar. Ze is naar de stichting gebracht omdat haar 2 hokgenootjes haar pestte en daardoor wilde ze steeds het hok uit vluchten.
Roosje is erg schuw en daarom alleen geschikt voor een ervaren cavia baasje. We werken veel met Roosje en het gaat al beter maar ze kan opeens van iets schrikken dus daar moet je altijd op bedacht zijn.
Roosje hebben we geprobeerd te koppelen aan een ander vrouwtje. Ze was daar te dominant tegen. Roosje heeft maatje nodig die op een lieve manier dominant over haar kan zijn zoals een gecastreerd beertje. Dat vindt ze wel leuk.

update 31dec2022: Roosje heeft intussen gedate met 2 gecastreerde beren. Dat is helaas niet goed gegaan. Uit onzekerheid of angst gaat ze vol in de aanval en daar schrokken de beren van. Gek genoeg wonen in de opvang 2 gecastreerde beren die wel samen met haar kunnen wonen. Maar die beren zijn vaste bewoners van de opvang en het is niet bedoeling dat Roosje een vaste bewoner wordt. Dus we blijven op zoek naar een baasje die een gecastreerde beer heeft die met haar overweg kan en cavia-ervaring heeft die het koppelen wat langer kan monitoren. Als er in de opvang een gecastreerde beer beschikbaar komt gaan we kijken of we haar hier kunnen koppelen.

Teddy en Fluffie

Teddy en Fluffie

Opvang Ter Aar

Teddy en Fluffie zijn naar een nieuwe baas!

Teddy en Fluffy zijn twee beren. Het zijn duidelijk broers en ze zijn in februari 2021 geboren. Fluffy zijn naam zegt eigenlijk genoeg over de vacht, lekker Fluffy.
Deze broers zoeken samen een nieuw thuis.

Harry

Harry

Opvang Ter Aar
Harry is naar een nieuwe baas!
Harry is een gecastreerde beer van 2 jaar. Hij  heeft een mooie gladharige vacht.
We zijn voor Harry opzoek naar een nieuw thuis waar hij bij één of meerdere dames mag wonen.
Rex

Rex

Opvang Ter Aar

Rex is naar een nieuwe baas!

Rex is een mooie gecastreerde beer van 2 jaar en hij doet het heel goed. Rex heeft de laatste maanden voor hij naar de opvang ging in de schuur door gebracht en is daar iets schuw geworden, maar met geduld en aandacht komt het zeker goed.

Teun en Karel

Teun en Karel

Opvang Haarlem

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.