Cavia's

Flapje en Jumbo

Flapje en Jumbo

Opvang Ter Aar

FLAPJE EN JUMBO ZIJN GERESERVEERD!

Flapje en Jumbo zijn twee lieve beren. Van links naar rechts, Flapje is een mooie beer van anderhalf en is heel zachtaardig van karakter en zijn vriend rechts van hem heet Jumbo en is 1 jaar jong en heeft donker rode ogen. Het zijn echt twee vrienden, maar ze hebben wel veel ruimte nodig minimaal een kooi van 1,20 en elke dag even rond hollen buiten de kooi. Deze mannen zijn jong en gezond en hebben veel energie en als ze die energie niet kwijt kunnen door dagelijks lekker rond te rennen gaan ze dat op elkaar afreageren.

 

Lila en Lola

Lila en Lola

Opvang Ter Aar

Deze twee mooie dames zijn moeder en dochter de dochter is 3 en moeder 3 en een paar weken. Moeder en dochter zoeken samen een nieuw thuis. De dames moeten nog wel een beetje wennen aan alle aandacht en het vasthouden. Maar het gaat zeker de goede kant op.

Kitkat en Bounty

Kitkat en Bounty

Opvang Haarlem

Kitkat en Bounty zijn momenteel NIET  geschikt voor herplaatsing!

Kitkat en Bounty zijn 2 dames van 4 jaar. Ze zijn naar de stichting gebracht omdat hun baasje is overleden. De nabestaanden hebben de stichting ingeschakeld om een nieuw baasje voor ze te zoeken.
De dames zijn lief maar kijken wel de kat uit de boom, je moet dus eerst hun vertrouwen winnen. Bounty (de borstelcaaf) heeft een zgn. spekoog of cherry eye genoemd. Dit is onschuldig vetbultje bij het ooglid. Bounty kan nog wel eens een vies plekje bij haar kont hebben.
Ze wonen al hun hele leven samen dus ze zoeken samen een nieuw baasje.

 

Dex en Riff

Dex en Riff

Opvang Haarlem

DEX EN RIFF ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Dex en Riff zijn 2 half broers van bijna 2,5 jaar.  Ze zijn samen naar de opvang gebracht en zoeken samen weer een nieuw baasje.
Dex is een enorme cavia, hij weegt meer dan 1,5 kg. Riff is een gewone vent. Ze kunnen goed met elkaar overweg en ze zijn tam.
Ze hebben hun grote hok op wieltjes meegenomen dus als hun baasje nog geen hok heeft, mogen ze hun hok meenemen.

 

 

Knabbel en Babbel

Knabbel en Babbel

Opvang Ter Aar

KNABBEL EN BABBEL ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

 

Knabbel en Babbel zijn 2 broers van 3 jaar. Ze zoeken samen en nieuw baasje. Zoals op de foto te zien is, hebben ze een ruw vachtje.

Knabbel en Babbel zijn flinke knapen en daarom adviseren we voor hun een hok van 1.20 x 0,5 meter.

Sun en Moon

Sun en Moon

Opvang Haarlem

SUN EN MOON ZIJN NAAR EEN NIEUWE BAAS!

Sun en Moon zijn 2 grote zussen. Ze zijn 1 jaar en een paar maanden jong. Ze zijn naar de stichting gebracht omdat er te weinig aandacht voor was.

Het zijn grote dames en daarom zou het fijn zijn als het nieuwe baasje een wat groter hok (bv 120 x 50 cm) voor ze heeft.

Ze zijn samen op zoek naar een nieuw baasje.

Rosa en Pip

Rosa en Pip

Opvang Ter Aar

ROSA EN PIP ZIJN UITGEPLAATST!

Rosa en Pip zijn twee zusjes van drie jaar. Het zijn tamme dametjes die samen naar een goed thuis willen.

Rose is rood bruine dame en pip is een zgn driekleur dus wit, rood, zwart gevlekt.