Cavia's

Vinnie en Diesel

Vinnie en Diesel

Opvang Ter Aar

Vinnie en Diesel zijn twee echte broers geboren 2020. De broers doen lekker hun ding in de kooi van min 1,20 m. Vinnie is tammer dan zijn broer Diesel. Hij pakt al eten aan en laat zich oppakken maar Diesel vindt sommige dingen nog wel wat spannend.  Ze zoeken samen een leuke baasje.

Killie

Killie

Opvang Haarlem

Killie is gereserveerd voor Reggie!

Killie is een lieve zoete gecastreerde beer van 4,5 a 5 jaar.  Het is een fluffie borstel cavia.
Killie heeft hier al gedate met een vrouwtje maar die was veel te dominant, dat vond ie maar niets. Dus we zoeken voor Killie een baasje die een lief vrouwtje voor hem heeft.

 

 

Pieleke

Pieleke

Opvang Haarlem

Pieleke is een jonge ventje geboren ongeveer begin/half augustus. Pieleke is een weerwolfje, een skinny die toch een beetje haar heeft op zijn lijfje.
Daar moet rekening mee gehouden worden met zijn huisvesting ed. Pieleke moet nog een hoop leren dus daar moet het baasje wel geduld mee hebben zoals op schoot zitten, daar heeft hij nog niet heel veel geduld mee. Maar onder een warm handdoekje ontspant hij wel. Op de foto is hij nog kleiner dan hij nu al intussen geworden is.  Voor Pieleke zoeken we een baasje die een vriend voor hem heeft waar hij bij kan wonen.

update: Het gedrag van Pieleke maakt het noodzakelijk dat hij gecastreerd wordt. De castratie is gepland .
Pieleke zal begin december beschikbaar zijn voor zijn nieuwe baasje die een of meer dames voor hem heeft. Pieleke is een luidruchtige en duidelijk aanwezige die nog niet veel geduld heeft op schoot.

Bonte

Bonte

Opvang Haarlem

Bonte is een jonge ventje geboren ongeveer begin/half augustus. Bonte is een weerwolfje, een skinny die toch een beetje haar heeft op zijn lijfje.
Daar moet rekening mee gehouden worden met zijn huisvesting ed. Bonte  moet nog een hoop leren dus daar moet het baasje wel geduld mee hebben. Op de foto is hij nog kleiner dan hij nu al intussen geworden is.  Voor Bonte zoeken we een baasje die een vriend voor hem heeft waar hij bij kan wonen.

Thea en Ria

Thea en Ria

Opvang Ter Aar

Thea en Ria zijn naar een nieuwe baas!

Thea en Ria zijn twee zussen van 2 jaar oud en samen zoeken ze een nieuw thuis. Ria heeft een witte streep op haar neus en is tam. Haar zus Thea is iets minder tam en wil eerst even de kat uit de boom kijken. Maar samen doen ze het heel goed en de dames zijn heel zachtaardig.

Brett

Brett

Opvang Ter Aar

BRETT IS GERESERVEERD!

Brett is een hele lieve gecastreerde beer geboren 4 januari 2020. Hij zoekt een nieuw thuis waar al 1 of meerdere dames wonen die hij gezelschap mag houden.

Rocko

Rocko

Opvang Ter Aar

Rocko is niet uitplaatsbaar!

Rocko is een gecastreerde beer geboren op 20 maart 2020.  Hij  zoekt een nieuw thuis waar 1 of meerdere zeugjes wonen.

Jens

Jens

Opvang Ter Aar
Dit is Jens een gecastreerde beer van augustus 2018.
Jens is heel zachtaardig lieve beer maar heeft helaas de “oude mannenkwaal”. Caviakenners weten wat dat is, veel beren krijgen dat.
Er hoopt zich materiaal  op aan het uiteinde van de anus. Dit moet het baasjes voor hem leegmaken door het eruit de drukken/wrijven zodat het geen blokkade vormt voor de keutels en om te voorkomen dat de anus te ver oprekt. Doordat er ook geurstof bij zit ruikt dit sterk. Jens zelf ruikt niet daarnaar.
Welk lief baasje heeft dit voor hem over?
David

David

Opvang Ter Aar

David is naar een nieuwe baas!

David is een mooie gecastreerde beer van april 2019 en op zijn neus heeft hij een oud litteken zitten waar geen haar meer op groeit, maar daar heeft hij natuurlijk geen last van. David zoekt een baasje waar al 1 of meerdere zeugen wonen die hij gezelschap mag gaan houden.

Teun en Karel

Teun en Karel

Opvang Haarlem

Teun en Karel zijn 2 skinny beren. Karel is de zwarte en Teun de lichte. Ze zijn geboren in juni 2020.
De verzorging van skinny vraagt wat aandacht, de kenners van dit ras weten er van. Mocht je interesse hebben en er nog geen ervaring mee hebben, dan informeren je graag hierover.
Teun en Karel zijn niet tam, oppakken vinden ze heel spannend, eenmaal op schoot moet je rustig met ze doen.
Ze zijn dus niet geschikt voor kleine kinderen. Twijfel je of je een geschikt baasje voor dit stel kan zijn, neem dan contact op voor meer informatie.