Donatie van Linde!

Het is al weer een tijd geleden dat er een bericht is geplaatst.  Dit schiet er nog wel eens bij in door de verzorging van alle cavia’s.
We hebben het er nog steeds druk mee. Helaas worden veel cavia’s ziek gebracht en die moeten eerst behandeld worden voordat ze voor herplaatsing in aanmerking komen.
Vaak blijft zo’n cavia in onze opvang als vaste bewoner als er te veel zorg blijvend is. Dit is niet iets wat handig is want zo hebben we minder opvangcapaciteit maar we laten zo’n cavia nooit in de steek.

Maar vorig week werden we positief verrast. Linde is vaker bij opvang Ter Aar langs geweest met een donatie en ook nu weer! Kijk eens wat voor spullen we allemaal hebben gekregen voor de cavia’s! Veel lekkers en andere leuke en handige spullen voor de verzorging.
Linde, heel erg bedankt hiervoor!  We voelen ons zo gesteund dat je dit alles weer voor ons bij elkaar hebt gebracht.