update vondelingetjes bij opvang Ter Aar

De vondelingetjes bij opvang Ter Aar zijn lekker aan het bijkomen. De ene cavia was er erger aan toe dan de andere dus ze knappen allemaal in hun eigen tempo op.
Maar opknappen doen ze gelukkig allemaal! Nu komt de volgende uitdaging in het opvangwerk……..
Alle vondeling beertjes vechten met andere beren dus ze moeten allemaal gecastreerd worden. Omdat ze niet samen met hun spaarpot zijn gedumpt moet dit allemaal door de opvang opgebracht worden. Dit is een enorme aanslag op het noodpotje van onze opvang!

De beren die het er beste aan toe waren zijn nu gecastreerd. Zodra deze uitgeplaatst zijn met een extra donatie, dan is het noodpotje weer voldoende gevuld om de volgende beren die er aan toe zijn te castreren. Tot die tijd moeten deze beren wachten. De nieuwe baasjes van de beren die nu klaar zijn om herplaatst te worden, willen we dan ook vragen om een extra donatie te doen naast het gebruikelijke herplaatsingstarief van 35 euro. Tenslotte, als je zelf een beer wilt laten castreren kost dan ook meer dan 35 euro.

We hopen dat er baasjes zijn die ons willen helpen om alle vondelingetjes weer een goede toekomst te geven. Dat hebben ze verdiend!

Nog even een reminder over betalingen bij onze opvangen. Wij hebben geen PIN , er kan uitsluitend contant betaald worden.