Berichten op social media

In de sociale media is het bericht gekomen dat de caviaopvangen in Noord en Zuid Holland in financiele problemen zijn en dat opvang Ter Aar daarom zou sluiten. Dit is niet juist!!!

Natuurlijk is het zo dat we geen geldboompje in de tuin hebben staan en dat we altijd blij zijn met donaties. Zeker de laatste tijd worden veel cavia’s ziek gebracht en dat brengt de nodige kosten met zich mee. Maar alle caafs hebben de zorg gekregen die ze verdienen, van sluiten van de opvangen is absoluut GEEN sprake. Alleen opvang Opmeer is door omstandig tijdelijk gesloten, opvang Haarlem én opvang Ter Aar zijn gewoon actief.
Als er weinig beschikbare cavia’s op de site staan dan zijn we bezig met de gebrachte caafs op te lappen of zijn de caafs die in de opvang zitten al gereserveerd.

Ik hoop dat met dit bericht alle twijfel uit de lucht is.